top of page

Overnatting under stjernehimmelen!

I flere uker har vi planlagt en overnattingstur ute, og endelig var dagen her. Vi kjørte bilene dit de skulle stå for natten, og begynte å spasere innover. Det var en nydelig dag. Blå himmel og sola varmet.

Vi gikk 1 times tid før vi kom til gapahuken vi skulle slå leir i for natten. Vi kom oss til rette, og tente opp ett bål. Vi var alle sultne etter turen, men vi fikk beskjed om å ikke spise for mye. Fordi Ragnhild og Aleksander hadde en overraskelse til oss. Vi skulle nemlig inn på Sæteren Gård å spise middag. Så vi lagde oss en toast hver og noen tok en pølse. Vi kokte også opp litt vann for de som ville ha kaffe eller kakao. Vi spaserte etterhvert bort til Gården for å spise middag, vi kom inn til en god og varm stue, med fyr i peisen, og dekket bord. Vi satt oss ned og inn kom kylling gryte med sopp i, og salat til.

Vi flyttet oss mette og gode bort i sofaen som sto foran peisen. Og så kommer det kake servert. Veldig luksus til tur å være. Men utrolig godt var det.


Det begynte å mørkne og vi gikk opp i leiren vår, det var tid for å slenge ved på bålet. Vi satt litt ved bålet, og tittet utover sletta. Vi hadde den nydeligste utsikten i natt. Fullmånen som lyste så vakkert gjennom trærne, og lyste opp snøen ved sletta foran oss. Det var bare helt magisk.

Vi fant ut at vi skulle ta fatt i akebrettene og gå bort til bakken som var like ved. Vi satt sammen to gummi matter, og satte de sammen så vi ble ett tog.

Så du kan se oss for deg "jukke" oss fremover «OHOY OHOY OHOY» og ned den humpete bakken «AU! haha, AU! haha»:)

Etter noen turer opp og ned, og vondt i rumpa, gikk vi tilbake til leiren igjen. Vi satt på litt musikk, spiste masse godis, og poppet popcorn på bål.

Grilling på bålet er viktig.

Vi gjorde også noen små eksperimenter som f.eks at man kunne koke vann i en plast kopp.

Sakte men sikkert krøp vi inn i sove posene våre som vi har fått av Petter Uteligger. Og vi alle sov veldig godt. Det er noe veldig vakkert med det å sove ute.Ny dag, nye muligheter!

Det var smått overskyet når vi våknet, men det klarnet fort til. Sakte hørte man fuglene begynte og kvitre samtidig som sola sakte tittet frem.


Frokosten er servert!

De eldste våknet først, og deltakerne sov litt lenger, så når deltakerne våknet lå det egg og bacon klart til steking. Det var den beste frokosten vi hadde smakt på lenge.

Vi begynte sakte men sikkert og pakke sammen, og spasere i skogen hjemover.


Dette var en super, lærerik og opplevelsesrik tur. Og vi gleder oss til neste tur!

Tusen takk til Ousland Basic som tok oss med.


Hilsen fra en lykkelig deltaker xxx ❤

254 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Opmerkingen


bottom of page