Samarbeid med Ousland Basic

Oppdatert: 27. feb. 2019

Ousland Basic ble startet for å få med flere barn og unge til å oppleve mestring og begeistring i naturen, gjennom hele året. Alle som kan bidrar ved å delta aktivt med matlaging, bålfyring og aktiviteter på våre utflukter.

Eirik Myrvang

I tillegg holder vi ledersamlinger, kurs og foredrag relatert til friluftsliv ute i felt.

Våre turer er lagt til nærområder og har vanskelighetsgrad ut i fra gruppens sammensetning. Vi har turer som varer fra 5 timer til 8 dager. Gruppen velger om man skal sove i telt, gapahuk, koier, eller rett og slett, under åpen himmel.


Vi har stor fokus på å få med enkeltpersoner eller grupper med utfordringer, det være seg psykisk eller fysisk.


Det å se hvor raskt alle lærer noe, opplever mestring, glede og spenning gir oss motivasjon til å dra dette videre.


Etter å ha blitt kjent med de som er med på «lyset i hverdagen!» har vi sett hva det lokale, enkle friluftsliv gjør med den enkelte. Det å kunne sitte rundt et sprakende bål og snakke åpent innad i gruppen gir den enkelte trygghet og tilhørighet.


«Lyset i Hverdagen» viser hva som er mulig å få til og vi oppfordrer også andre aktører til å støtte opp om dette prosjektet.


Eirik


- - - - - - - - - -


Som Børge selv sier:

“Min interesse for lange, harde ekspedisjoner til iskalde polare strøk startet med turer i og rundt Oslomarka. Gleden over det enkle friluftslivet er fremdeles noe av det viktigste jeg vet, og noe jeg brenner for å dele med andre. Det gjelder å begynne i det små, lære og å legge grunnlaget.


Børge Ousland

Vakre naturopplevelser er aldri langt unna, og Oslomarka byr på alt du trenger av både magiske øyeblikk og mestring. Jeg bruker fortsatt Marka til å trene meg opp til nye turer, både fysisk og mentalt. Det er her det store eventyret og opplevelsene begynner.”


Børge OuslandLogo Ousland Basic AS

25 visninger0 kommentarer

© 2019 av R. Guddal og Lyset i hverdagen!

  • Facebook - Hvit Circle
  • Hvit Instagram Ikon