top of page

Samarbeid med Ousland Basic

Oppdatert: 27. feb. 2019

Ousland Basic ble startet for å få med flere barn og unge til å oppleve mestring og begeistring i naturen, gjennom hele året. Alle som kan bidrar ved å delta aktivt med matlaging, bålfyring og aktiviteter på våre utflukter.

Eirik Myrvang

I tillegg holder vi ledersamlinger, kurs og foredrag relatert til friluftsliv ute i felt.

Våre turer er lagt til nærområder og har vanskelighetsgrad ut i fra gruppens sammensetning. Vi har turer som varer fra 5 timer til 8 dager. Gruppen velger om man skal sove i telt, gapahuk, koier, eller rett og slett, under åpen himmel.


Vi har stor fokus på å få med enkeltpersoner eller grupper med utfordringer, det være seg psykisk eller fysisk.


Det å se hvor raskt alle lærer noe, opplever mestring, glede og spenning gir oss motivasjon til å dra dette videre.


Etter å ha blitt kjent med de som er med på «lyset i hverdagen!» har vi sett hva det lokale, enkle friluftsliv gjør med den enkelte. Det å kunne sitte rundt et sprakende bål og snakke åpent innad i gruppen gir den enkelte trygghet og tilhørighet.


«Lyset i Hverdagen» viser hva som er mulig å få til og vi oppfordrer også andre aktører til å støtte opp om dette prosjektet.


Eirik


- - - - - - - - - -


Som Børge selv sier:

“Min interesse for lange, harde ekspedisjoner til iskalde polare strøk startet med turer i og rundt Oslomarka. Gleden over det enkle friluftslivet er fremdeles noe av det viktigste jeg vet, og noe jeg brenner for å dele med andre. Det gjelder å begynne i det små, lære og å legge grunnlaget.


Børge Ousland

Vakre naturopplevelser er aldri langt unna, og Oslomarka byr på alt du trenger av både magiske øyeblikk og mestring. Jeg bruker fortsatt Marka til å trene meg opp til nye turer, både fysisk og mentalt. Det er her det store eventyret og opplevelsene begynner.”


Børge OuslandLogo Ousland Basic AS

57 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page