top of page

Vi skal på God morgen Norge i dag!

I dag, er dagen før dagen. Vi har i kveld vært ute å spist god mat. Vi møttes på Egon og spiste nydelig biffsnadder og entrecote. For i kveld blir det hotell opphold før vi skal opp tidlig i morgen. I morgen skal vi nemlig tidlig opp og spasere bort til tv2 fordi vi skal på God Morgen Norge.

Luksusmat!


TV! Direkte! Herregud, hva har jeg sagt ja til?? Ja, jeg er utroliiig nervøs! Men samtidig vil jeg veldig at andre mennesker som er i vanskelige liv situasjoner skal få til å oppleve ett så fantastisk prosjekt som Lyset i hverdagen. Og når det kommer på tv håper jeg at noen flotte mennesker der ute har lyst til å være med å gjøre en forskjell i andres liv ved å lage flere sånne prosjekter. 


Så at jeg er nervøs, er det ingenting hvis jeg kan forandre livet til flere der ute.

Vi har nå sjekket inn på Scandic Hotell Solli og fikk ett supert rom av dem da de var snille og oppgraderte rommet vårt. Igjen ser man kontrasten Lyset i hverdagen har gjort i mitt liv, fra ute i parkeringshus til inn på dette hotell rommet. 


Stjerneformasjon i sengen, elsker det!

Det er jo som en drøm. Det å kunne legge seg under en varm dyne i ett trygt rom, ta en dusj, ta på rene klær og spise en god frokost, er ikke noe jeg tar som en selvfølge. Da livet en gang ikke var sånn. 


Jeg kan jo minnes tilbake til den tiden da jeg gikk rundt i parkeringshus for å finne litt varme og ro, men parkeringsvaktene kom og jaget oss ut så vi måtte til ett nytt parkeringshus og sånn holdt man på hele natten. Fikk endelig roen i noen minutter, så kom vaktene etter alt fra 10-30 minutter. Slitsom katt og mus lek. 

Skittene klær hadde hadde man, ville egentlig bare legge seg og sove. Helt ødelagt psykisk og fysisk. Så denne natten er noe jeg virkelig setter pris på for kan ikke huske sist jeg sov på et hotell.


Nå skal Ragnhild og jeg ha en koselig jente kveld, før vi får en god natt søvn. For da er vi ut hvilte til en super spennende dag på God Morgen Norge i morgen tidlig.


Neste blogginnlegg vil være om hvordan det var å være på TV!!!

Håper dere synes det er like gøy å lese bloggen vår, som vi synes det er å skrive den!?


193 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page