top of page

Vår hovedsponsor REMA 1000

LOGO REMA PNG.png

Troen på enkeltmennesker er en sentral del av kulturen vår og som dagligvarekjede har vi muligheten til å gi mennesker som faller utenfor en vei inn i arbeidslivet. Da vi hørte filosofien og verdiene til «Lyset i hverdagen» traff de oss godt sett opp mot våre egne verdier og troen på enkeltmenneske. Vi er oppriktig stolte og glade for å kunne hjelpe ildsjeler som Ragnhild Guddal og hennes organisasjon med å ta del i et så viktig og ikke minst nyttig samfunnsansvar. Måten de engasjerer seg i andre mennesker på er unik, vi mener de gjør en stor forskjell!
Derfor ønsket vi å opprette Stiftelsen Lyset i hverdagen.

Pål K. Kristensen, Regionsdirektør REMA 1000

HPI_outline_logo_rgb_150LG.png

HP Norge

Vi i HP er utrolig glade for å kunne være med å støtte lyset i hverdagen. Lyset i hverdagen gjør en så utrolig viktig jobb for sine deltakere, og setter virkelig mennesket og de riktige verdiene i sentrum.

 

Vi er glade for å ha kunnet bidra med alt fra PCer til deltakerne, klær, møbler fra de ansatte, samt økonomisk støtte fra HP Norge.

Stiftelsen Petter uteligger
Petter Nyquist

Stiftelsen Petter Uteligger og

Petter Nyquist

Vi har et meget tett og godt samarbeid med Petter og stiftelsen hans. Både Petter og Kristine er med oss på ulike aktiviteter og stiftelsen har sponset oss med flere opplevelser.

Capralhaugen

Capralhaugen omsorgsbolig

Her har vi fått muligheten til å bistå med ulike aktiviteter. Samtidig som vi kan bruke kaféen til å lage kaffe og vafler til beboerne.

Frelsesarmeen.jpg

Stedet og Varmestua

Vi har tett samarbeid med Stedet, vi få låne lokaler og delta på aktiviteter. Varmestua er det flere som benytter for å få et godt og varmt måltid.

bu24r7x3RZy4vKjjq__w560_h160.png

Sandvika Bowling

Bidrar slik at bowlingturene våre ikke blir like dyre også får vi en super service.

Fiesta.jpg
Fiesta_og_meg_på_NM_Gardermoen.jpg
Wessel Motorsport logo.jpg

Wessel Motorsport bidrar med fartsfylte opplevelser som får adrenalinet til å bruse.

w=540,h=360.jpg
_MGL8718 LIH (krogh).jpg

Fotograf Tarjei Krogh

Tarjei er en mester til å fange de magiske øyeblikkene og det stemmer at "et bilde kan si mer en tusen ord". Vi er veldig glad for å ha deg med på lag Tarjei.

DSCN2463.JPG
Børge Ousland

Ousland Oslo Outdoor AS

Ousland Oslo Outdoor har bidratt med turer i skog og mark. Og vi gleder oss til det videre samarbeidet.

lyset med stiftelsen.jpg

Stiftelsen Lyset i hverdagen

Stiftelsen Lyset i hverdagen ble til etter et samarbeid med REMA 1000 i Bærum. REMA 1000 ville bidra med midler slik at Lyset i hverdagen fikk opprettet sin egen stiftelse. På den måten kunne deltakerne få hjelp til klær, utstyr, aktiviteter og opplevelser via prosjektet.

Lyset i hverdagen er veldig takknemlig for at REMA 1000 ville være med å etablere stiftelsen, for den bidrar til å gi ekstremt mange muligheter. Den gjør det også enkelt for andre å kunne bidra økonomisk via Vipps, Facebook eller direkte til vår bankkonto.

Sammen klarer vi så mye mer!

Kanskje du eller ditt firma skal stå her som vår nye samarbeidspartner?

bottom of page