Vår hovedsponsor:

Troen på enkeltmennesker er en sentral del av kulturen vår og som dagligvarekjede har vi muligheten til å gi mennesker som faller utenfor en vei inn i arbeidslivet. Da vi hørte filosofien og verdiene til «Lyset i hverdagen» traff de oss godt sett opp mot våre egne verdier og troen på enkeltmenneske. Vi er oppriktig stolte og glade for å kunne hjelpe ildsjeler som Ragnhild Guddal og hennes organisasjon med å ta del i et så viktig og ikke minst nyttig samfunnsansvar. Måten de engasjerer seg i andre mennesker på er unik, vi mener de gjør en stor forskjell!

Pål K. Kristensen, Regionsdirektør REMA 1000

Stiftelsen Petter uteligger
Petter Nyquist

Stiftelsen Petter Uteligger og

Petter Nyquist

Vi har et meget tett og godt samarbeid med Petter og stiftelsen hans. Både Petter og Kristine er med oss på ulike aktiviteter og stiftelsen har sponset oss med flere opplevelser.

Stedet og Varmestua

Vi har tett samarbeid med Stedet, vi få låne lokaler og delta på aktiviteter. Varmestua er det flere som benytter for å få et godt og varmt måltid.

Capralhaugen omsorgsbolig

Her har vi fått muligheten til å bistå med ulike aktiviteter. Samtidig som vi kan bruke kaféen til å lage kaffe og vafler til beboerne.

Sandvika Bowling

Bidrar slik at bowlingturene våre ikke blir like dyre også får vi en super service.

Wessel Motorsport bidrar med fartsfylte opplevelser som får adrenalinet til å bruse.

Fotograf Tarjei Krogh

Tarjei er en mester til å fange de magiske øyeblikkene og det stemmer at "et bilde kan si mer en tusen ord". Vi er veldig glad for å ha deg med på lag Tarjei.

Ousland Oslo Outdoor AS

Ousland Oslo Outdoor har bidratt med turer i skog og mark. Og vi gleder oss til det videre samarbeidet.

Kanskje du eller ditt firma skal stå her som vår nye samarbeidspartner?

© 2019 av R. Guddal og Lyset i hverdagen!

  • Facebook - Hvit Circle
  • Hvit Instagram Ikon