top of page

Fram museet, ekte historie!

Fram museet sto i dag på planen. Hvem synes ikke historie er kult å lære om? Lære hva som skjedde før vi kom til verden. Kanskje har man hørt navnet deres, men ikke vet hva de er kjent for.Alle kvinner og menn på dekk på Gjøa båten.

Hvem synes ikke historie er kult å lære om?


Så i dag lærte vi om FRAM, skipet som har seilt lengst mot syd, og lengst mot nord. Fram ble brukt under Nansen ekspedisjonen, Sverdrup ekspedisjonen og Amundsen ekspedisjonen.
Vi fikk gå ombord i den gigantiske båten, og det var som å være på sjøen. Rundt båten var det bølger i bevegelse, og storm med lyd, noe som fikk det hele til å virke så ekte.

Vi var også innom Gjøa båten, som var noe mindre. Noen steder var det tatt vare på treverket som var brukt på de ekte båtene, så man kunne kjenne lukta av gammelt treverk og sjø.


Vi gikk etter besøk en liten runde rundt fram museet. På baksiden var det flott utsikt utover havet. Men det blåste fælt, så vi tok noen bilder og begynte å tenke på hjemover turen.Vi måtte nyte solen litt, det er jo så vakkert ved Fram museet.


81 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page